Защо да изберете видео стрийминг платформата на Еволинк вместо YouTube?

Видео стрийминг платформата на Еволинк осигурява професионална услуга за видео излъчвания в Интернет чрез използване на собствена CDN. Тя се отличава със своята простота за ползване. На фона на YouTube, който е глобален гигант във видео стрийминга, Еволинк внася опростен специализиран модел на стрийминг, насочен към излъчване на общински заседания и комисии.

  • Удобство за публикуване: Платформата на Еволинк е проектирана за излъчване на общински заседания и комисии. След първоначалното вграждане на видео излъчванията в сайта на общината, последващото публикуване става автоматично и не изисква постоянна намеса от уеб администратори. Това спестява време и усилия при публикуването на нови записи.
  • Пълен контрол и собственост върху видео съдържанието: За разлика от YouTube, където трябва да прехвърлите глобален безвъзмезден лиценз върху своето видео съдържание, Еволинк не изисква от вас да преотстъпвате каквито и да било права. Това означава, че единствено вие контролирате как и къде вашите видеа се използват.
  • Без реклами: Еволинк гарантира, че никога няма да вмъкне реклами върху вашите видеа. При ползване на YouTube, вие се съгласявате да предоставите право на компанията да генерира приходи от вашето съдържание като показва реклами в него или таксува крайните зрители.
  • Съответствие с GDPR: Всяко видео, което хоствате чрез Еволинк, се съхранява единствено в центрове за данни в ЕС и България, съгласно строгите изисквания на GDPR. Това ви осигурява спокойствие относно защитата на личните данни.
  • Без аудио филтри: Еволинк не прилага филтри и алгоритми за анализ на аудио съдържанието и не би блокирал илъзване при евентуална детекция на аудио поток съдържащ музикален фон.
  • Комплексно решение: Еволинк предлага възможност за абонамент за комплексно решение, включващо необходимата видео техника, модули за управление и отдалечена консултация и поддръжка.
  • Поддръжка: Екипът на Еволинк е на разположение за да ви окаже съдействие във всяка сложна ситуация. Освен, че притежаваме експертиза и опит, ние говорим български и можете да ни се обадите по телефона.

Въпреки че YouTube предлага безплатни стрийминг услуги в замяна на правата върху видео съдържанието, Еволинк излиза на преден план с предложения, които гарантират контрол, сигурност и специализирани услуги, създадени да отговорят на индивидуалните нужди на всяка община или организация.